מסעדת באבג’ים תל אביב יפו
היסטוריה על קצה המזלג
למסעדת בבאג’ים סניף ותיק בבת ים בו החלה את דרכה הישר מטורקיה. ומשם התרחבה לתל אביב
בבאג’ים הינה מסעדה המביאה את המטבח הטורקי האותנטי. נסים, הרוח החיה של בבאג’ים, הוא שף המסעדה ובעליה, שהחל את דרכו
במטבחים המקצועיים בטורקיה,עוד בגיל צעיר בהיותו בן 12. המנות הטורקיות האותנטיות, על פי מתכונים בני מאות שנים נעשות באהבה ובקפידה מחומרי גלם טריים ואיכותיים על ידי צוות מיומן של
שפים ממוצא טורקי. אלה חיים את המטבח מבית אמא-סבתא-דודה שהמלאכה היתה מוטבעת בהן מינקותן.
ניסים אוהב אדם ומקבל את פני הבאים בשמחה. ואכן, כולם מרגישים פה בבית ממש כמו אצל אמא